11.kolo VI. ligy (29.10.2023)

HAMULIAKOVO – VAJNORY   1:0  (0:0)

góly: 73.pk Baran

zostava: Rašlík – Hostovčák (61.Matulnik), Ďuriš, Vanko, Babík – Andrela (83.Udič), Bľanda, Nagy, Stančík – Miženko – Matovič (51.Ďatko)

Dva týždne po krásnej výhre na ihrisku prvého tímu súťaže – Kráľovej pri Senci, sme prežili úplne opačné pocity u posledného. V Hamuliakove sme mali vyhrať, ale žiaľ bez zraneného Lukáša Zemana sme znovu nenašli strelca. A súper si sám góly nedal, ako sa možno niektorí chalani v hlavách domnievali.

Veľkú šancu sme mali už po pár minútach, keď prihrávku Miša Andrelu Paľo Miženko nenasmeroval z pár metrov do brány. Namiesto jednoduchej ofenzívnej hry plnej zakončení sme neistého brankára domácich už potom v prvom polčase vôbec nepreverili ! Zopár striel z diaľky mierilo vedľa a nejaké väčšie šance sme ani nemali. Hrali sme pomaly a nepresne, čo emotívnejší súper hrajúci retroštýl so zadným stopérom rýchlo vycítil. Cez prestávku bolo všetko otvorené, ale keď v sebe Ačkari nenájdu vieru a emóciu sami, tréner sa môže aj potrhať. V druhom polčase prišlo po striedaniach zlepšenie. Vilo Ďatko išiel do obrany, Vlado Ďuriš sa posunul do útoku, príchodom Sama Matulnika sme prešli na hru na troch obrancov. A boli sme oveľa nebezpečnejší. Ale Rado Stančík bol pri odrazenej lopte nepresný, hlavička Maťa Vanka bola slabá a do stredu brány a neujala sa ani ľavačka Laca Nagaya z uhla. No a niekde medzitým sa pri ľahkom dlhom odkope nedohodli Vilo a Filip, náš brankár išiel do lopty neskoro a pri jej boxovaní zroloval útočníka. Aj po penalte sa ešte dalo niečo robiť, ale tentoraz to nešlo. Mohli sme byť bod za vedúcou Kráľovou, takto sme klesli na tretie miesto  za Volskwagen. Doma sa s jeseňou rozlúčime v nedeľu proti Miloslavovu (výkop 13:30). Príďte nás povzbudiť. Posledné kolo nás potom čaká 12.11. v Záhorskej Bystrici.