Už je to rok, čo nás nečakane opustil jeden z najväčších vyslancov vajnorského futbalu Jožko Pavlík, bývalý skvelý prvoligový rozhodca a dlhoročný funkcionár Bratislavského futbalového zväzu, ktorého si za jeho prácu a ľudské vlastnosti vážili na celom Slovensku.

Na jeho počesť zorqanizovali v Igrame, kde mal taktiež priateľov, prvý ročník turnaja pre deti do 9 rokov. Ešte pred samotnými súbojmi sa funkcionári stretli pri jeho hrobe na cintoríne vo Vajnoroch a spolu s manželkou Petrou a jeho mamou si naňho zaspomínali. Na podujatie boli pozvané družstvá z klubov, v ktorých bol ako doma. Igram tak doplnili Ivanka pri Dunaji, Rača a jeho rodné Vajnory. Reprezentovala nás skupina trénera Pavla Mikulca, ktorá sa po prvý raz stretla s ihriskom na celú šírku v systéme so šiestimi hráčmi v poli, čo bolo tiež veľké pozitívum tejto akcie, keďže v budúcej sezóne, už ako U10, budú hrávať tieto deti súťažné zápasy práve takto.

Veľké poďakovanie patrí pánovi Matlákovi, ktorý celú akciu spoločne s ďalšími dobrovoľníkmi z Igramu zorganizoval na skutočne vysokej úrovni.